Date

Displaying 1 to 7 of 7

Palo Alto Networks introduceert Cortex XSOAR, herdefinieert Security Orchestration en Automation met geïntegreerd Threat Intel Management

AMSTERDAM 24 februari 2020 - Palo Alto Networks (NYSE: PANW), de wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging, heeft vandaag Cortex ™ XSOAR geïntroduceerd, een uitgebreid, ofwel extended, platform voor beveiligingsmanagement, automatisering en respons waarmee beveiligingsmanagers onmiddellijk actie kunnen ondernemen tegen bedreigingen in hun hele onderneming.
AMSTERDAM
  • 0

Palo Alto Networks levert de meest uitgebreide Secure Access Service Edge van de branche

AMSTERDAM, 13 november 2019 - Palo Alto Networks (NYSE: PANW), de wereldwijde leider in cybersecurity, heeft vandaag een nieuw cloud-geleverd, softwaregedefinieerd wide area network (SD-WAN) en preventie van gegevensverlies (DLP) mogelijkheden in Prisma ™ Access aangekondigd.
AMSTERDAM
  • 0

Palo Alto Networks herdefinieert detectie en respons met Cortex XDR 2.0

AMSTERDAM, 13 november 2019 - Palo Alto Networks (NYSE: PANW), de wereldwijde leider op het gebied van cybersecurity, heeft vandaag Cortex XDR ™ 2.0 geïntroduceerd - een verbetering van het enige detectie- en reactieplatform in de branche dat draait op volledig geïntegreerde endpoint-, netwerk- en cloudgegevens.
AMSTERDAM
  • 0

Palo Alto Networks en Europol breiden hun samenwerkingsinspanningen op het gebied van cybercriminaliteit uit om een veiligere toekomst op te bouwen

Den Haag, 23 oktober 2019 - Palo Alto Networks en Europol hebben vandaag een memorandum van overeenstemming ondertekend (MoU) dat hun samenwerkingsinspanningen uitbreidt om cybercriminaliteit aan te pakken en de veiligheid voor burgers, bedrijven en overheden in de EU te verbeteren.
  • 0

Palo Alto Networks introduceert Prisma: de veilige weg naar de cloud

Amsterdam, 2 juli 2019 – Palo Alto Networks (NYSE: PANW), wereldleider op het gebied van cyberbeveiliging, heeft vandaag nieuw onderzoek aangekondigd waaruit blijkt dat Nederlanders een hoge mate van vertrouwen hebben in de beveiliging van hun persoonlijke gegevens.Echter, bijna 50% van de respondenten zou zich veiliger voelen als ze wisten wat ze eigenlijk kunnen doen om zichzelf en hun naasten online te kunnen beveiligen. En nog eens 22% zou erbij gebaat zijn als de risico’s van internetgebruik in eenvoudigere woorden werd uitgelegd. Zijn de gegevens echt veilig of hebben we gewoon het gevoel dat het veilig is?
  • 0

Game-ontwikkelaar SEGA Europe ontwijkt cyberbedreigingen met Palo Alto Networks Security Operating Platform

Palo Alto Networks Security Operating Platform transformeert de beveiliging van oplossing naar preventie, stopt Zero-Day aanvallen en zorgt voor een consistent beveiligingsbeleid in geografisch verspreide studio's
  • 0

Palo Alto Networks kondigt uitbreiding van het NextWave partnerprogramma aan

Palo Alto Networks, de wereldwijde leider op het gebied van cybersecurity, heeft vandaag drie belangrijke verbeteringen geïntroduceerd, gericht op het benutten van de kracht van geavanceerde AI en machine learning. Dit zal de manier waarop beveiliging wordt beheerd in de toekomst veranderen.
  • 0
Displaying 1 to 7 of 7