Als hét beveiligingsbedrijf van de volgende generatie streven we ernaar om het vertrouwen in ons digitale tijdperk te behouden.


Article

Corporate Backgrounder

As the next-generation security company, we are committed to maintaining trust in our digital age.

  • 6

In The News

Die Umstellung auf DevSecOps

Container-technologien sind für Unternehmen eine gute Gelegenheit, die Sicherheitsstrategie anzupassen: DevSecOps bringt Development- und Security-Teams näher zusammen, zeigt Palo Alto Networks sich zuversichtlich. Der Lösungsanbieter hat sich eingehender damit beschäftigt.

  • 0

In The News

Unit42: 'Tools en data van Iraanse staatshackers uitgelekt'

Een reeks malafide tools en een lijst met potentiële doelwitten van een geavanceerde cybercrimegroep zijn uitgelekt. Unit 42, het threat intelligence team van Palo Alto Networks, schrijft tools en doelwitten toe aan OilRig, een cybercrimegroep die door het Amerikaanse nationale contraspionage- en beveiligingscentrum aan Iran wordt gekoppeld.

  • 0

In The News

Nederlanders vertrouwen beveiliging eigen gegevens

Uit nieuw onderzoek van Palo Alto Networks blijkt dat Nederlanders een hoge mate van vertrouwen hebben in de beveiliging van hun persoonlijke gegevens. Echter, bijna 50% van de respondenten zou zich veiliger voelen als ze wisten wat ze eigenlijk kunnen doen om zichzelf en hun naasten online te kunnen beveiligen. En nog eens 22% zou erbij gebaat zijn als de risico’s van internetgebruik in eenvoudigere woorden werd uitgelegd. Zijn de gegevens echt veilig of hebben we gewoon het gevoel dat het veilig is?

  • 0

In The News

7 AI-aandelen met sterke vooruitzichten op lange termijn

Naarmate de technologie van kunstmatige intelligentie (AI, deep learning) razendsnel voortschrijdt, komt de sector meer in het vizier van de autoriteiten en vragen veel beleggers zich af wat de toekomst in petto heeft voor deze sector.

  • 0

In The News

Palo Alto Networks: miljoenen kwetsbaarheden bij AWS, Azure en GCP

Palo Alto Networks: miljoenen kwetsbaarheden bij AWS, Azure en GCP 25-07-2019 | door: Witold Kepinski Palo Alto Networks: miljoenen kwetsbaarheden bij AWS, Azure en GCPUnit 42, het Palo Alto Networks intelligence-team, heeft zijn Cloud Threat Risk Report uitgebracht, waarin belangrijke inzichten uit publieke cloudincidenten van de eerste helft van 2019 (januari - juni 2019) zijn belicht. Het volledige rapport is hier te downloaden.

  • 0